Висококачествени немски врати

Гаражни врати Hörmann

Гаражни врати Hörmann

Гаражни врати от световният лидер в областта на врати за дома и индустрията. С постоянните си иновации и развитие на предлаганите продукти, всяка година Hörmann предлага нещо ново на своите клиенти.

Благодарение на различните модели гаражни врати, които предлагаме можем да дадем решение за всяка ситуация. От класическите вертикално отварящи се секционни врати, през странично плъзгащи се, ролетни, двукрили врати на панти и врати, които изискват едва 6 см. свободно пространство на тавана.

С иновативната си технология на дигитално принтиране върху стоманеният панел на гаражните врати, Hörmann предлага двадесет и четири нови цветови варианта Duragrain, с богат избор от дървесни мотиви и естествен камък.

По този начин се съчетават модерните технологии за функционалност и дълготрайност с класическата визия на естествените материали.

Модерната енергоспестяваща гаражна врата Thermo67 предлага отлична топлоизолация със стойности до 0,33 W /m².K – коефициент на топлопреминаване.

Новите радио системи BiSecur на Hörmann ориентирани към бъдещето дават възможност за комфортно и защитено от копиране управление на всички автоматични врати в къщата. С едно дистанционно, чрез смартфон или с пръстов скенер лесно осигурявате достъп на вас или вашите гости.

Пишете ни и ще се свържем с вас

  От 17 до 23 август

  Магазинът няма да работи

   

  Уважаеми клиенти,

  От 17 до 23 август 2020 година,
  магазинът на My Door няма да работи.

  С уважение,
  екипът на My Door.