За нас

Фирма MY DOORLTD, представлява търговска структура с изградени офиси и монтажни екипи в градовете София и Варна. Търговската структура обединява вноса и инженеринга на продуктовата гама от блиндирани, интериорни, пожароустойчиви, метални, промишлени врати, оборудване за товаро-разтоварни места и системи за димо- и топлоотвеждане,  на “HÖRMANN KG” – Германия, “Dierre S.p.A.“ – Италия, „GEZE GmbH” – Германия,  както и на други производители.

Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна, както малки така и големи проекти. Политиката на фирмата е да се развива в обслужване на единичния клиент, чрез подобряване  качеството на предлаганите услуги, селектиране и предлагане само на качествени продукти от водещите в Европа производители. В нашите изложбени центрове клиентите ще намерят мостри на блиндирани, интериорни, гаражни, пожароустойчиви и други врати, както и автоматика за тях.

Екипът на  MY DOOR” ,  е участвал в реализирането на множество малки и големи проекти,  в областта на индустриалното и жилищно строителство, бизнес сгради, търговски центрове и такива със специално предназначение.

В края на 2017 г. стартирахме нов проект наречен MY DOOR SERVICE. Дъщерно дружество на MY DOOR, но с независими функции. Дейността на фирмата е свързана с извършване на услуги, като монтаж, ремонт и поддръжка на всякакъв вид врати, автоматика, дограми и други.

От 17 до 23 август

Магазинът няма да работи

 

Уважаеми клиенти,

От 17 до 23 август 2020 година,
магазинът на My Door няма да работи.

С уважение,
екипът на My Door.