Висококачествени италиански входни врати

Входни врати

Входни врати

Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Входни врати са важни за вашата сигурност. Входните врати Dierre, предлагани от MyDoor са евтини и на ниска цена. MyDoor предлага монтаж на входната блиндирана врата. За къщи с фасада, гледаща към оживена улица или основен път, е препоръчително входната врата да има максимално ниво за защита от шум.

Пишете ни и ще се свържем с вас

Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Тя притежава пет съвременно оборудвани завода, в които освен входните врати се произвеждат пожароустойчиви, интериорни, гаражни, метални врати и брави.

Крилото и касата на водните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в над 12 000 разновидности.

Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана стомана и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с моторни брави, касови брави или брави със секретни патрони и вариант с електронно блокиране, производство на Dierre S.p.A.

Бравите притежават функция прекодиране (във всеки един момент могат да бъдат закупени запечатани нови ключове и да бъде сменена секретността на бравата) и сервизен монтажен ключ използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището.Стандартно във вратите са вградени: регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор (за странично заключване), регулируеми панти с лагер MICRON и пасивни шипове за защита на пантите.

Благодарение на вграденият лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратите се монтират широкоъгълни шпионки – 160 – 200 градуса.

Обковът бронз е по избор: фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки.

Вратите притежават сертификати за взломоустойчивост по ENV 1627-1 , маркирани са със знак CE и се придружават от декларации за съответствие на производителя. Фирма Dierre S.p.A. е сертифицирана по ISO 9001:2000. Блиндираните врати притежават 2 години европейска гаранция.

За повече информация относно Входни врати Dierre, може да се обърнете към нашите консултанти.

От 17 до 23 август

Офисът няма да работи

Уважаеми клиенти,

През периода 17 и 23 август 2020 година,
офисът на MyDoor няма да работи.

С уважение,
екипът на MyDoor.