Блог

Тапетни врати

Тапетни врати

 

В последните години интериорните тапетни врати намират широко приложение в интериорния дизайн. Те придават дискретност и чувство за минимализъм, който освобождава ума и дава положителни усещания. Ето защо Dierre създаде входна блиндирана врата SLEEK с визията на тапетна.

Специалната алуминиева каса позволява вграждане във всякакъв вид стена и остава скрита в нея. В зависимост от интериора, касата позволява завършване с ламперия, декоративна мазилка или латекс. Стандартният цвят на касата и обкантващия профил е натурален алуминий, но по желание могат да бъдат във всеки един цвят по RAL. 

 Въпреки, че крилото е с фалц благодарение на футуристичните скрити панти Macron 5.0, изключителен патент на Dierre, входната врата може да се отвори на 180°. Снабдени с регулиране във всички посоки, те позволяват крилото да е обсолютно наравно със стената. Крилото представлява стоманен корпус, както при класическите входни блиндирани врати, който е облечен с  декоративни плоскости. Вариантите за визия и покритие са хиляди, като позволяват перфектно съчетаване с интериорния дизайн. Когато стената ще се завърши с декоративна мазилка или просто ще бъде боядисана, крилото на  вратата се доставя с панел от суров МДФ, който позволява нанасяне на мазилка или латекс, с което визията на стената и вратата е напълно еднаква.  

По отношение на сигурността SLEEK се предлага като механична блиндирана врата от серията SENTRY 1, електронно управление HIBRY 4.0 и най-новата входна врата на Dierre – NEXT ELETTRA. И трите варианта са от най-висок клас входни врати на Dierre. Sentry 1 е класическа блиндирана врата окомплектована с най- високият клас заключване и всички нови изобретения на Dierre. Чрез вградената електроника,  NEXT ELETTRA и HIBRY 4.0 дават повече възможности за управление, като безконтактни ключове, смартфон, дистанционно устройство „Key Fob“, биометричен пръстов четец или клавиатура с код. 

Съществените характеристики, като звукоизолация, топлопреминаване, водонепропускливост и други са с много високи стойности. Звукоизолацията стига до 45 dB, а топлопреминаването до 1,2 W/m² .ºK. 

За специални изпълнения входна врата SLEEK се произвежда с внушителните размери до 2400 мм. в ширина и 2900 мм. във височина. 

Всички тези варианти на изпълнение за Вашата входна врата, Ви дават възможност да придадете една карасива визия и приятно усещане за спокоиствие на Вашето жилище.  

За да добиете пълна представа за тази нова система, в  нашия магазин може да видите входна блинидрана врата SLEEK NEXT ELETTRA, монтирана на стена изпълнена с декоративна мазилка. 

От 17 до 23 август

Магазинът няма да работи

 

Уважаеми клиенти,

От 17 до 23 август 2020 година,
магазинът на My Door няма да работи.

С уважение,
екипът на My Door.