Висококачествени италиански врати

Блиндирани врати Dierre

Блиндирани врати Dierre

Dierre S.p.A. – Италия, №1 в производството на блиндирани врати. Качество и технология създадени да защитят Вас и Вашят дом. Блиндирани врати от ново поколение съчетаващи иновативни технологии, климатично неутрални продукти и щадящо природата производство.

Пишете ни и ще се свържем с вас

  Фирма Dierre S.p.A. – Италия е производител на входни блиндирани врати. Повече от 45 години в заводите й се произвеждат не само входни врати, но и интериорни, гаражни, пожароустойчиви, брави за блиндирани врати, защитни капаци за прозорци и витрини.

  При изработката на входни блиндирани врати, в Dierre използват висококачествена профилирана, електропоцинкована стомана, която чрез роботизирана поточна линия се превръща в качествени блиндирани врати. Чрез използването само на електропоцинковани детайли, Dierre осигурява защита от корозия и дълъг живот на входната врата. 

  Блиндираните врати Dierre са преминали редица изпитания във водещи лаборатории  и успешно са сертифицирани за взломоустойчивост по ENV 1627. Маркировката „CE” е доказателство за качеството на продукта, а сертифицирането на Dierre по ISO 9001:2000 гарантира, че всяка една входна врата Dierre, която излиза от завода e преминала качествен контрол. 

  Освен металната част, в Dierre се произведат всички заключващи механизми, като брави, секретни патрони, ключове, лостови системи и други компоненти, така проектирани, че да бъдат една цяла работеща система наречена блиндирана врата. 

  Благодарение на множеството патенти и изобретения в областта на защитните врати, Dierre се слави като пионер в производството на блиндирани врати в Европа и света. 

  Тук ще намерите множество модели блиндирани врати, с различни варианти на заключване, защита от шум, корозия, топлопреминаване и други компоненти, които да удоволетворят и най –виоките изисквания. 

  За повече информация относно Блиндирани врати Dierre, може да се обърнете към нашите консултанти.

  От 17 до 23 август

  Магазинът няма да работи

   

  Уважаеми клиенти,

  От 17 до 23 август 2020 година,
  магазинът на My Door няма да работи.

  С уважение,
  екипът на My Door.