Висококачествени италиански входни врати

Входни врати

Входни врати

Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Входни врати са важни за вашата сигурност. Входните врати Dierre, предлагани от MyDoor са евтини и на ниска цена. MyDoor предлага монтаж на входната блиндирана врата. За къщи с фасада, гледаща към оживена улица или основен път, е препоръчително входната врата да има максимално ниво за защита от шум.

Ние от MyDoor предлагаме оригинални входни врати за апартаменти и къщи, с които не само ще защитите дома си, но и ще му придадете по-добра визия. Потребителите могат да се възползват от предложенията за блиндирани врати на компанията Dierre S.pA., която е сред лидерите на пазара. В наши дни изборът на блиндирани входни врати е най-доброто решение, тъй като те предоставят висок коефициент на сигурност, топлоизолация и шумоизолация.

Какво е блиндирана входна врата?

Блиндираната врата е с бронирано покритие. Тя е трудна за влизане с взлом и за това е предпочитана от клиентите. Този вид входни врати са устойчиви на удари и опити за проникване посредством използване на метални и други предмети. Предлагат се врати със секретно заключване, което прави мисията на взломаджиите изключително трудна.

Съвременните входни врати от MyDoor гарантират добри топло и шумозолационни характеристики. Ако се възползвате от предложенията ни студения въздух няма да нахлуе в дома Ви и в същото време ще забравите за олелията идваща от съседните апартаменти или къщи. Ако се използват за къщи и са изложени на влага, то те ще се съпротивят срещу влизането й в обекта. Ние държим на качеството, и ще Ви го докажем, ако ни позволите.

За красивата визия на вратите се грижи фурнира, който е изграден от естествена дървесина. Вие можете да избирате от богата гама цветове, както и множество интересни шарки. Визуалните качества са сред най-добрите фактори, както можете да се уверите от снимките, които представяме на страницата ни. Искаме да предложим най-доброто и го правим сега.

Защо да изберете нашите входни врати?

Ако се спрете на входни врати от нашата фирма, ще получите продукти с доказан произход и сертификат, който ще удостовери качеството. На ваше разположение са врати с механично заключване и секретни брави. Клиентът може да закупи врата с единично, двойно или тройно заключване. Редом до защитните свойства на вратите, поставяме и естетически издържаната им визия, която ще бъде забелязана от всички ваши гости и минувачите покрай вашия имот.

При избора на входни врати се гледат три основните фактора, а именно сигурност, външен вид и добра цена. Ето защо сме готови да Ви предложим всичко това в пакет, за да получите най-добрата стока срещу парите си. Тук е необходимо да обясним, че инвестицията във входа врата е дългосрочна и не бива да гледаме само евтините врати, а да търсим високото качество.

Поръчайте от нас

Външните врати на Dierre S.p.A., които ще видите в каталога ни, са едно отлично решение за дома, вилата и офиса. Те са сред най-търсените и предпочитани входни врати в София и други точки на страната. Тук в сайта на MyDoor можете да поръчате външни врати със 100% качество. Ние ще Ви обслужим по най-добрия начин, защото желаем да направим добро впечатление и да бъдем с едни гърди пред другите. Вашата оценка е важна за нас, така че ще се радваме да я поставите обективно. Надяваме се, че нашите входни врати ще се превърнат във ваш избор.

Пишете ни и ще се свържем с вас

  Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Тя притежава пет съвременно оборудвани завода, в които освен входните врати се произвеждат пожароустойчиви, интериорни, гаражни, метални врати и брави.

  Крилото и касата на водните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в над 12 000 разновидности.

  Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана стомана и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с моторни брави, касови брави или брави със секретни патрони и вариант с електронно блокиране, производство на Dierre S.p.A.

  Бравите притежават функция прекодиране (във всеки един момент могат да бъдат закупени запечатани нови ключове и да бъде сменена секретността на бравата) и сервизен монтажен ключ използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището.Стандартно във вратите са вградени: регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор (за странично заключване), регулируеми панти с лагер MICRON и пасивни шипове за защита на пантите.

  Благодарение на вграденият лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратите се монтират широкоъгълни шпионки – 160 – 200 градуса.

  Обковът бронз е по избор: фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки.

  Вратите притежават сертификати за взломоустойчивост по ENV 1627-1 , маркирани са със знак CE и се придружават от декларации за съответствие на производителя. Фирма Dierre S.p.A. е сертифицирана по ISO 9001:2000. Блиндираните врати притежават 2 години европейска гаранция.

  За повече информация относно Входни врати Dierre, може да се обърнете към нашите консултанти.

  От 17 до 23 август

  Магазинът няма да работи

   

  Уважаеми клиенти,

  От 17 до 23 август 2020 година,
  магазинът на My Door няма да работи.

  С уважение,
  екипът на My Door.