Двигатели за гаражни врати

Автоматика за врати

Двигателите SupraМatic са с развита логика, и възможност чрез програмни менюта за настройване на всички параметри при движението на вратата: начално и крайно положение, скорост и сила при затваряне и отваряне, автоматично затваряне и др. Двигателите ProМatic и SupraМatic притежават плавен пуск и мек стоп. при срещане на препятствие спират и връщат вратата обратно на 300 мм. Патентованата защита от взлом механически фиксира вратата даже при липсата на ел. ток. Радиосистемата BiSecur се предлага за всички задвижвания на Hörmann, като с нейна помощ можете да обслужвате още по комфортно и надеждно Вашата

гаражна врата. Съгласувана с всички продукти на Hörmann. Двупосочна и изключително добре кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето техника. Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входа, за да видите дали гаражната врата се е затворила. Само с едно натискане на бутон установявате по цвета на LED – индикацията на дистанционното управление HS 5 BS дали Вашата гаражна врата е затворена.
За повече информация относно Автоматика за врати Автоматика за врати и гаражи Двигатели за гаражни врати, може да се обърнете към нашите консултанти.

Нека ви консултираме безплатно на телефон +359 888 505 695

Магазин СофияМагазин Варна
Ние сме тук за вас!

Красиви и професионални решения за теб!

Пишете ни и ще се свържем с вас

  Подобни в автоматика за врати и гаражи:

  От 17 до 23 август

  Магазинът няма да работи

   

  Уважаеми клиенти,

  От 17 до 23 август 2020 година,
  магазинът на My Door няма да работи.

  С уважение,
  екипът на My Door.