Индустриални секционни врати

Интериорни врати

Секционните врати, са изработени от горещо поцинкована стомана покрита двустранно със синтетичен полиестер, което ги прави изключително устойчиви на агресивни атмосферни влияния. Моделът SPU F42 е от сандвич – панели, с дебелина 42 милиметра. Пълнежът от полиуретанова пяна , 100 % несъдържаща въглероден окис и фреон , осигурява коефициент на топлопреминаване k = 0,5 W/кв.м.К по DIN 4108 . Полиуретановата пяна се налива по компютърно-контролиран метод в непрекъснат процес , което осигурява абсолютната и равномерност . В моделът SPU F42, благодарение на повишената дебелина и устойчивост на панелите, е възможно и вграждането на пешеходна врата. Вратите са изпитани в качеството на строителни образци, притежават сертификат по EN 13242-1 за влагане в строителството и са маркирани със знака CE, който свидетелства за спазване на техническите норми в европейския съюз. Секционните промишлени врати производство на HÖRMANN са конструирани и в съответствие с европейските изисквания за безопасност – EN 13241-1, а именно: – благодарение на патентованата форма на касата,

панелите и пантите, и минималните луфтове 2-4 мм, е невъзможно притискането на пръсти и контузии от двете страни на вратата; – двигателните пружини и въжета са дублирани, монтирани скрито и съоръжени с улавящо устройство, поради което не е възможно падане на вратата (на повече от 30 мм) и контузии при скъсване на пружина или въже; – направляващите релси на вратите са напълно затворени и заедно с износоустойчивите и регулируеми двигателни ролки, предотвратяват самопроизволното изпадане на вратата; Вратите са защитени от повдигане при взлом, а за предпазване от проникване на вода прах и листа в помещението са снабдени с горен, странични и долен гумени уплътнители. Секционните врати се движат вертикално по направляващите водачи и не са необходими свободни разстояния пред вратата и на тавана . Уникална е и вградената врата с нисък праг, позволяваща лесното и бързо пренасяне на стоки и преминаване през нея.
За повече информация относно Индустриални врати Индустриални Секционни врати, може да се обърнете към нашите консултанти.

Нека ви консултираме безплатно на телефон +359 888 505 695

Магазин София
Ние сме тук за вас!

Красиви и професионални решения за теб!

Пишете ни и ще се свържем с вас

  Подобни индустриални врати:

  От 17 до 23 август

  Магазинът няма да работи

   

  Уважаеми клиенти,

  От 17 до 23 август 2020 година,
  магазинът на My Door няма да работи.

  С уважение,
  екипът на My Door.