Висококачествени италиански входни врати

Входни врати

Входни врати

Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Входни врати са важни за вашата сигурност. Входните врати Dierre, предлагани от MyDoor са евтини и на ниска цена. MyDoor предлага монтаж на входната блиндирана врата. За къщи с фасада, гледаща към оживена улица или основен път, е препоръчително входната врата да има максимално ниво за защита от шум.

Пишете ни и ще се свържем с вас

Фирма Dierre S.p.A. – Италия е най- големият производител на входни врати (350 хил./годишно) в Европа. Тя притежава пет съвременно оборудвани завода, в които освен входните врати се произвеждат пожароустойчиви, интериорни, гаражни, метални врати и брави.

Крилото и касата на водните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в над 12 000 разновидности.

Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана стомана и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с моторни брави, касови брави или брави със секретни патрони и вариант с електронно блокиране, производство на Dierre S.p.A.

Бравите притежават функция прекодиране (във всеки един момент могат да бъдат закупени запечатани нови ключове и да бъде сменена секретността на бравата) и сервизен монтажен ключ използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището.Стандартно във вратите са вградени: регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор (за странично заключване), регулируеми панти с лагер MICRON и пасивни шипове за защита на пантите.

Благодарение на вграденият лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратите се монтират широкоъгълни шпионки – 160 – 200 градуса.

Обковът бронз е по избор: фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки.

Вратите притежават сертификати за взломоустойчивост по ENV 1627-1 , маркирани са със знак CE и се придружават от декларации за съответствие на производителя. Фирма Dierre S.p.A. е сертифицирана по ISO 9001:2000. Блиндираните врати притежават 2 години европейска гаранция.

За повече информация относно Входни врати Dierre, може да се обърнете към нашите консултанти.